Om oss IB

Hej!

Vad glada vi är att just DU har tittat in till oss och att du är nyfiken på vilka vi är!


Att brinna för design och inredning. Det är något som verkligen stämmer in på oss.

När vi sover så drömmer vi inredning. När vi vaknar så lever vi inredning och när det är dags för fritid, då inreder vi. Att tycka att någonting är så kul så att man inte ens ser det som ett jobb. Att varje dag i vår butik är som att hänga med sina bästa vänner och få göra det man gillar bäst, det är verkligen en lyx och riktig livskvalité.


Sedan många år tillbaka så driver vi butiken och webbshoppen presenten.se där vi handplockar vårt sortiment från välkända och klassiska varumärken.
Vi har varit verksamma i branschen i många år och har byggt upp ovärderliga kontakter med de flesta "must have" varumärkena i vår bransch. Flera av de kreatörer och designers vi möter har kommit att bli nära vänner och vi ser fram emot att träffa dem varje säsong på våra inköpsresor.

Vi tror att ni med är nyfikna på att lära känna dem bättre och få lite insyn i deras vardag och process i sitt skapande, vi tror att ni vill känna känslan att varje produkt som de lanserar är speciell och betyder någonting för dem - och oss!


VARFÖR INTERIORBOX?

Vi har tidigare erbjudit våra kunder en julbox med mixade produkter, vi blev förvånade över hur många det var som faktiskt uppskattade ett färdigt julklappsförslag. Kanske var det tiden man sparade på att själv slippa jaga runt efter den perfekta julklappen, eller kanske glädjen i att man blev lika överraskad av boxens innehåll som mottagaren själv blev. 
Tanken föddes då att erbjuda våra kunder en hemlig inredningsbox full med överraskningar, eftersom vi vet att många av er är precis som vi :) 


- älskar att vara bland de första (eller tom först) med nyheter från välkända designvarumärken.
- gillar nya trender och produkter.
- har intresse av att veta mer och lära känna designern och varumärket bakom produkten.
- är intresserad av unika produkter till ett bättre pris. 


LÅTER DET SOM DU?

Då ska du absolut boka upp dig på vår Interiorbox, en box full med överraskningar som skickas till dig varje månad, produkter som speglar säsongens trender och ger en inblick i designerns värld, allt till ett bättre pris än om du skulle beställa produkterna var för sig, dessutom kan du hitta produkter som endast finns att få tag på hos oss! 


SPÄNNANDE?


Det tycker vi också! Välkommen bakom kulisserna i vår värld.


Marie Montelius


Interiorbox